Sommer


Hjem kjære hjem

Nå har jeg kommet hjem fra Hitra, ble en lang biltur synes jeg. Kjørte i tre timer cirka, men føltes ut som en evighet enda jeg sov et stykke :) Men, men nå er jeg hjem og har fått tatt en var m og deilig dusj. Var veldig godt og føle seg ordentlig ren. Holder på å pakke ut fra beggen nå også skal jeg og Ingrid passe Mathias i kveld, "gleder meeg". Er egentlig bare trøtt og sliten etter en lang dag selv om vi bare er halveis. Må begynne å puche på Camilla og nå, lenge siden hun har blogget synes je, lurer på hvorfor?- har det sikkert travelt med andre ting. Neste uke skal vi kanskje til Åre eller til Østersund, hvis det ikke er fult da...  Tror jeg skal ut å sole meg hvis det ikke er gor kaldt da! Men uansett tror jeg det kommer et inlegg til i kveld av barnepassingen :) Har dere tips til hva vi kan gjøre i kveld?

Og vi vil gjerne ha spørsmål slik at vi kan ha en spørsmål runde, spørr om hva dere vil...som er logisk :)  

Sminke fri <3

Fine sommer farger, på neglene <3Er ikke helt ferdig med å pakke ut enda :)Fint vær, men kaldt. 

Håper dere likte innlegget også sla jeg prøve og få til et til i kveld :)

- Christine

God morgen

Hei ♥

Nå ha vi nettopp vært ute og gått en liten tur rundt om kring der vi er. Har spist en deilig frokost og skal snart på Hoppsjø dagene i Fillan, tror vi skal hjem i morgen kveld... Skal prøve og ta bilder derifra, men er veldig dålig til å huske på sånt. Skal også prøve og skrive det portretteet/ biografien av søstern min. Er lenge siden vi har laget video nå så skal prøve og lage det i løpet av denne uka eller neste uke, send gjærne inn spørsmål så vi kan ha en spørsmål runde. Foresten når vi gikk tur møtte vi en fugel som var noe for seg selv og være, en ekte barnebeskytter :) ♥

Ha fortsatt en fin dag videre <3

- Christine

Hitra med tre :)

Hei♥

Blogget ikke så mye i går pga. dålig dekning, får se hvor langt jeg kommer med dette nettet. Var morsomt og jobbe i går, fylte inn varer og sånt... sparer til iPhone! Sitter nå på Hitra med Ingrid søstra mi, John Sigurd og bestefaren hans, som er gift med bestemor. Har vært på fillan en tur og på kirkegården for og besøke moren og faren til Jens (bestefaren til John Sigurd). Skal senere skrive et portrett av søsteren min, gleder meg. Har ikke tatt så mange bilder men ble da noen. Nå skal vi spise svenske kjøttboller og har kjøpt sjokolade, jordbær og blåbær til dessert. Måtte også kjøpe rettetang siden jeg glemte min hjem. Ikke bra...Her står vi forran steinkirka på hitra :)ikke komenter ;)
Ingrid + potetmos = sant♥

Så som dere ser så koser vi oss, ha en fortsatt fin dag videre.

-Christine♥

Jobb på Prix

Hei <3
I dag har jeg jobbet på prix, på nordsia;) der har vi lempet varer og kost oss. Jeg har vært der med John Sigurd, han jeg var i bursdag til på søndag. Skal dra på Hitra om en time eller noe. Skal prøve og blogge derfra, hvis det er bra dekning ;) kjøpte meg 2 negelakker i går i fargene lys korall og i fersken fargen, de er utrolig fine og bare elsker den type fargen.

Veldig fornøyd i uniform ;)

Meg og John Sigurd :)

Bursdag

Hei! I dag har jeg vært på bursdag til søskenbarnet mitt, Thea Sofie, som fylte 3 for noen dager siden. Hun fikk mange fine gaver, som hun så ut til å like ganske godt! Av oss så fikk hun en sparkesykkel m/m. Men hun fikk også en ROSA CD-spiller, sykkel, badeball, badebåt, armringer osv. Det var en veldig fornøyd 3-åring vi dro hjem fra, for å si det sånn :)

Når jeg kom hjem så dro jeg rett på byen og møtte Christine. Kjøpte 3 overdeler i dag, dere får se dem senere. Uansett, i kveld skal jeg bare være hjemme og slappe av, ble ikke så mye søvn i går. Ha en fin kveld videre :D-Camilla♥

Fisketur

Hallo! I dag har vi vært og fisket på sjøen sammen med bestefaren og lillebroren til Christine. Det var kjempekoselig, og vi fikk til og med tre fisker! Var jo faktisk ganske fint vær her i Steinkjer i dag, så det var deilig og forfriskende å ta seg en tur ut på sjøen for å avkjøle seg litt. Når vi kom tilbake måtte vi legge oss ned i hagen og sole oss litt, for å bli litt tan før vi skulle ha en liten fotoshoot. Så, for en liten stund siden var vi ut og tok bilder, og det gikk ikke akkurat så kjapt kan man trygt si... Så da ble det nytt design da!  Det var på tide, egentlig... Etter det har vi bare slappet av og kost oss i varmen, og redigert bilder da. 

-Christine & Camilla♥

Stranda :)

Hei! Som jeg Christine fortalte i går så skulle jeg passe lillebroren min Mathias i dag. Og det har jo gått helt greit, vi har lekt og kost oss! Senere på dagen så kom Camilla hit, og vi har kost oss masse vi også, samtidig som vi har vært litt barnevakt ;)

Nå sover Camilla over her og vi har sett skrekk film (Urban Legends 2) med lillesøsteren min (som forsvant etter en stund). Men vi to som så hele filmen, sier at den filmen anbefales IKKE! Herregud, driiiiiit skummel! Ihverfall for to "ikke så veldig tøffe" 14-åringer som skal være litt kule å se skumle 15-års filmer når de er hjemme alene.. Føler oss som to skikkelige bad-asser egentlig, fordi det er 15-års film, heehhehehe. Men vi har ikke bare sett film da, vi har også vært en tur på stranden og på en måte prøvd og badet (noe som ikke gikk helt etter planen). Det var utroooolig kaldt! Stranda ligger på Sør-Beitstad en plass, ikke så langt unna hytta til Christine. Fra stranda hadde vi god utsikt over hele Inderøy, det ser vi på ett av bildene nedenfor, tror jeg.

Så dette var dagen i dag så kommer det helt sikkert mer i morgen, skal ha en fotoshoot da. Det kommer sikkert en annet header og annet design snart, vi får se. 

-Christine & Camilla♥

Topp med topp

Hei i dag har jeg for det meste slapper av og kost meg.
Har kjøpt meg et toppblad for å ha noe å lese på, og da er det mitt i blinken? både med Tine og Thomas og alt det andre;;
Har gått uten sminke og i daffe klær i hele dag, skal kanskje møte Camilla i morgen, vi får se;)
Videoen ble ikke ferdig redigert enda så kommer i morgen mest sansynlig!

-Christine
Uten sminke!! Kom gjerne med tips til bra produkter mot urenheter osv.

Topp er et blad for de som liker å lese alt, når det gjelder kjendiser, spørsmål om kropp og sjel, film og kino nyheter og mote+ veldig mye mer?