juli 2012


Produkter jeg anbefaler :)

Hei!
Nå har vi bestilt tur til åre i to dager på holiday club, gleder meg. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvilken produkter jeg anbefaler og noen av dem som jeg selv bruker, og må si på forhånd at jeg ikke bruker alle men har prøvd alle av dem. Må også si til hudproduktene at jeg har en mellomfet hud i panne, nese og hake. Så disse produktene bør påføres eksta nøye der<3
Håper dere får lyst til å prøve noen av den og minner om at dette er ikke de dyreste produktene/ merkene men hvis man ser på kvalitet i forhold til pris, så er alt veldig bra.

BB Cream er en fondation kombinert med fuktighets krem, den tetter ikke huden og dermed lar den puste. Men dekker samtidig som den er bra for huden. Dekker den urenheter og kviser.

Maybelline mascara er en mascara som gir volum og lange øyenvipper fra ende til ende. Bruker denne til vanlig i vannfast men skal bytte til den som ikke er det:)

Denne fjerner sminke, og renser huden slik at den blir godt, HUSK å skylle med varmt vann når man tar det av. Da blir resultatet hundre ganger bedre.

Denne bruker jeg etter rense geleen for å få fuktet opp huden. Den hjelper og stoppe kviser og slikt å komme tilbake og føles lett på huden. En bonus er at det er aloevera i denne!

Denne bruker jeg 1-2 anger i uken for å rense huden helt nedi huden. Dette er en piling/ skrubb. Og ser ut som gele med skrubb kuler i. Den smører jeg utover med en skrubb svamp. HUSK å ha fuktighets kremen på etterpå.

Parfyme Fra Roxy. Lukter helt vidunderlig, må prøves.

Håper dere likte innlegget og hvis dere fikk inspirasjon så prøv ut produktene.
-Christine <3

Ikke helt som planlagt

Hei, som jeg sa tidligere i dag så skulle jeg og Ingrid passe Mathias...det ble det ikke noe av for han fant en kompis og sove over til :) Så jeg og Ingrid har en hjemme alene kveld sammen. Altid koselig. Og helt ut av det blå stakk bodil innom en tur for å si "hei"  ;; Hun er en veninne av oss begge faktisk. Vi hadde en liten fotoshoot sammen med henne og tok mange fantastiske bilder. Nå skal jeg og Ingrid spise masse godteri, og se en film, kom gjerne med tips hvis dere har noen kjente kassikere til oss. Helst romanse, drama eller komedie :) I morgen kveld skal vi til morfar og grille, kommer sikkert bilder derfra. så fortsett og følge med :)


Hvilket var finest?

Ha en fortsatt fin kveld videre <3

- Christine

Hjem kjære hjem

Nå har jeg kommet hjem fra Hitra, ble en lang biltur synes jeg. Kjørte i tre timer cirka, men føltes ut som en evighet enda jeg sov et stykke :) Men, men nå er jeg hjem og har fått tatt en var m og deilig dusj. Var veldig godt og føle seg ordentlig ren. Holder på å pakke ut fra beggen nå også skal jeg og Ingrid passe Mathias i kveld, "gleder meeg". Er egentlig bare trøtt og sliten etter en lang dag selv om vi bare er halveis. Må begynne å puche på Camilla og nå, lenge siden hun har blogget synes je, lurer på hvorfor?- har det sikkert travelt med andre ting. Neste uke skal vi kanskje til Åre eller til Østersund, hvis det ikke er fult da...  Tror jeg skal ut å sole meg hvis det ikke er gor kaldt da! Men uansett tror jeg det kommer et inlegg til i kveld av barnepassingen :) Har dere tips til hva vi kan gjøre i kveld?

Og vi vil gjerne ha spørsmål slik at vi kan ha en spørsmål runde, spørr om hva dere vil...som er logisk :)  

Sminke fri <3

Fine sommer farger, på neglene <3Er ikke helt ferdig med å pakke ut enda :)Fint vær, men kaldt. 

Håper dere likte innlegget også sla jeg prøve og få til et til i kveld :)

- Christine

Ut på tur aldri sur :)

Hei!

I dag har vi gått til en plass som heter Margrethe Minde, som da er på Hitra og som var ei jente på 1600- tallet eller noe sånt ( men huset hun bodde i er revet og ny oppbygd selvfølgelig). Da gikk vi en sånn stivei, jeg var livredd for å møte på hoggorm, og flått siden det var mye gress, myr og siv rundt omkring, men vi var heldig var heldig og verken så eller ble bitt av verken koggorm eller flått. Og det blir ikke bedre når man har ei søster som terger og nyter at jeg er redd for begge av delene, men nok om de. Deretter dro vi til Fillan, der søsteren min gikk amokk og handlet masse klær... dere kan gå inn på søstra mi sin blogg :) www.inmk.blogg.no <3 Jeg selv kjøpte meg to neglelakk en i turkis og en i lys lilla. Vi var også på cafe der og kjøpte sluch eller hvordan det skrives...

 
 Depend neglelakk 1 for 25, 2 for 30 <3 Billig :)

Så håper dere likte innlegget og som sagt vil det neste uke komme en video...tror jeg :)

-Christine <3

 

Ingrid

Jeg har en søster som heter ingrid og som er tretten år. Hun gikk på Lø-skole men begynner på Steinkjer Ungdomsskole sammen med meg. Grunnen til at jeg vil skrive et innlegg om henne er at jeg er glad i henne og at man skal sette pris på søskene sine uansett hvor mye man vil ha de borte noen ganger. Hun kan være plagsom, drama queen, ha kjærlighetssorg, sint og sur. Det er det man tenker om sine søsken men det er også mye positivt, som at hun er guttegal, snill, sossial og hun har god smak når det gjelder sminke, klær og sånt. Selv om jeg er storesøster kan jeg når jeg er med henne føle meg som en lillesøster og det kan være deilig noen ganger. Hun er flink til å ta annsvar for ting hun har gjort og forsvare seg, men hun er også flink til og rote til ting... men det kan alle være og man lærer av sine feil. Jeg har jo fortalt at jeg har en bror men jeg tror ikke jeg hadde hatt den type personlighet som jeg har nå hvis han hadde vært i stedet for Ingrid.

Ingrid er en jente som er somsagt veldig glad i gutter, og jeg sjønner henne. Noen ganger er det greit at hu har en og jeg merker hun har en personlighet med hver av gutta og det er "facinerende". Jeg vet jo selv at hun er anderledes når hun er med meg enn når hun er med gutta, men jeg vet hun er snill og ærlig i begge personligheter. Uansett er jeg stolt og ha henne som søster og hoper selv vi kan få et enda bedre søsken forhold.

Hoper dere likte innlegget og beskrivelsen av Ingrid ♥

-Christine ♥♥

Hoppsjødagen :)

Hei ♥

Så langt i dag har vi vært på Hoppsjødagan... som e på Hitra. Og det er en type  martna som har vært en tradisjon i over tjue år. Der spiste vi sukkerspinn, hørte fin men litt "gammeldags" musikk og gikk å så i bodene, var mye av sånn typisk sjø ting og sånt. Deretter kjørte vi over til Frøya og dro på coopen der for og handle middag. Det ble Hitra ball :} + masse annet  godt heldigvis... Vi hadde også en liten sightseeing tur rundt øya der vi hørte på fjorårets topp musikk :) Nå skal vi bare slappe av og spise, og kanskje senere gå ut en tur eller se en film. Har nettopp fårr tak i filmen Bloody Mary;; Begynte å se den i går men kom ikke langt før Ingrid og John Sigurd sa at vi heller burde se den i dag.
Jens :) Han er ikke så streng/ sur som det ser ut som han er :)

Nam-nam <3

Ha fortsatt en fin dag ♥

-Christine ♥♥

God morgen

Hei ♥

Nå ha vi nettopp vært ute og gått en liten tur rundt om kring der vi er. Har spist en deilig frokost og skal snart på Hoppsjø dagene i Fillan, tror vi skal hjem i morgen kveld... Skal prøve og ta bilder derifra, men er veldig dålig til å huske på sånt. Skal også prøve og skrive det portretteet/ biografien av søstern min. Er lenge siden vi har laget video nå så skal prøve og lage det i løpet av denne uka eller neste uke, send gjærne inn spørsmål så vi kan ha en spørsmål runde. Foresten når vi gikk tur møtte vi en fugel som var noe for seg selv og være, en ekte barnebeskytter :) ♥

Ha fortsatt en fin dag videre <3

- Christine

Hitra med tre :)

Hei♥

Blogget ikke så mye i går pga. dålig dekning, får se hvor langt jeg kommer med dette nettet. Var morsomt og jobbe i går, fylte inn varer og sånt... sparer til iPhone! Sitter nå på Hitra med Ingrid søstra mi, John Sigurd og bestefaren hans, som er gift med bestemor. Har vært på fillan en tur og på kirkegården for og besøke moren og faren til Jens (bestefaren til John Sigurd). Skal senere skrive et portrett av søsteren min, gleder meg. Har ikke tatt så mange bilder men ble da noen. Nå skal vi spise svenske kjøttboller og har kjøpt sjokolade, jordbær og blåbær til dessert. Måtte også kjøpe rettetang siden jeg glemte min hjem. Ikke bra...Her står vi forran steinkirka på hitra :)ikke komenter ;)
Ingrid + potetmos = sant♥

Så som dere ser så koser vi oss, ha en fortsatt fin dag videre.

-Christine♥

Jobb på Prix

Hei <3
I dag har jeg jobbet på prix, på nordsia;) der har vi lempet varer og kost oss. Jeg har vært der med John Sigurd, han jeg var i bursdag til på søndag. Skal dra på Hitra om en time eller noe. Skal prøve og blogge derfra, hvis det er bra dekning ;) kjøpte meg 2 negelakker i går i fargene lys korall og i fersken fargen, de er utrolig fine og bare elsker den type fargen.

Veldig fornøyd i uniform ;)

Meg og John Sigurd :)

Filmer topp 10

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag og sitter og slapper av mens jeg ser tv. Har egentlig ikke gjort annet enn å slappe av i dag men det er jo søndag :) Skal passe Mathias i morgen og deretter skal jeg og Bestemor (farmor) til magneten. Gleder meg... Skal på den nyåpnede butikken Søstrene Grene, som selger små nips naps. Så blir sikkert nå småting der. Tenkte dere ville høre noen av mine topp 10 filmer :) Jeg er den type persom som liker både romantiske komedier, skrekk filmer og action filmer <3

1.She`s the man

2.The notebook (dagboken)

3.The last song

4. Angus, thongs and perfect snogging

5. Titanic

6. Urban legends: bloody Mary7. Snarveien
8. Remember me

9. Twilight filmene
10. Mamma mia

Håper dere har noen tips nå til neste gang dere skal se en film :)

-Christine

Bursdag til to

Hei, nå er jeg i bursdag til John Sigurd og Jens Oskar :) De er halv søskenbarn.
Koser oss med is, jordbær og kake.

Regine og John Sigurd :)

Mathias, Jens Oskar og Margrethe :)
Ha en fortsatt fin dag<3
-Christine

Dagens innkjøp

Hei i dag var som Camilla skrev jeg og hun på byen! Og som alltid når man er på byen blir det noen småting;)

Hettejakke fra Cubus salg 79,-

Topp fra Cubus salg 49,-

Kjole fra h&m salg 75,-
Amalie som modell <3
-Christine

Bursdag

Hei! I dag har jeg vært på bursdag til søskenbarnet mitt, Thea Sofie, som fylte 3 for noen dager siden. Hun fikk mange fine gaver, som hun så ut til å like ganske godt! Av oss så fikk hun en sparkesykkel m/m. Men hun fikk også en ROSA CD-spiller, sykkel, badeball, badebåt, armringer osv. Det var en veldig fornøyd 3-åring vi dro hjem fra, for å si det sånn :)

Når jeg kom hjem så dro jeg rett på byen og møtte Christine. Kjøpte 3 overdeler i dag, dere får se dem senere. Uansett, i kveld skal jeg bare være hjemme og slappe av, ble ikke så mye søvn i går. Ha en fin kveld videre :D-Camilla♥

Piercing

Som jeg sa tidligere i dag så har jeg nå fått piercing i navlen, og er kjempe fornøyd. Kjente nesten ikke stikket og det er en fordel for jeg er livredd sprøyter og nåler :)

Tips og triks:

r

> Det er ingen aldersgrense etter loven i Norge, men de fleste piercingstudioer har en nedre aldersgrense på 16 eller 18. Som oftest må man ha med seg en voksen hvis det er 16 år.

>  Du kan ikke velge hvilken som helst piercing når du skal ta hull. Noen piercingstudioer sier du må ha en ring, sånn at du kan snurre rundt og slikt. Selv syns jeg ikke det er nødvendig. Den første piercingen du får er en uten hengepynt og som oftest velger pierceren en som er bra for deg.

 Ikke bekymre deg hvis du syns stangen på din nye piercing er for lang, den skal være sånn. Dette er fordi det vil bli litt hovent i starten, og da skal den være litt lang sånn at du kan ha mulighet til å dytte på den og rense med hullet. Hvis du har en for kort stang, vil det hovne opp og du vil ikke få renset det ordentlig.

> RENS er utrolig viktig. Spør piercingstudioet hvilke renseprodukter du burde ha. Du må også ha Q-tips. Det er veldig lurt om du har antibac til hendene dine som du tar på før du begynner å rense.

> Du skal ALDRI ta på stangen, hullet eller piercingen generelt med fingrene. Tenk deg hvor mye bakterier du har på fingrene og neglene. Så prøv å unngå å fikle med hendene i nærheten.

> Når du renser piercingen, sprayer du litt spray på navelen, og spray litt på en Q-tips. Husk å ikke ta på Q-tipsen med fingrene, da får du bakterier der også. Så renser du rundt begge kulene, rundt hullene, inni navelen (dette er viktig, for her samler det seg mye bakterier og puss som kommer ut av hullet). Du kan også bruke Q-tipsen og dytte piercingen opp, rens stangen der, og dytt den nedover og rens stangen der.


> De første 2 ukene skal du helst rense 3 ganger om dagen, så kan du trappe ned til 2 ganger de neste 4 ukene. Etter 6-8 uker er det greit om du trapper ned til 1 gang om dagen.

> Unngå å få parfymerte produkter og lignende i kontakt med hullet under grotiden, da dette irriterer.

> Det er normalt at det kommer litt puss, det er hovent og litt rødt rundt hullet de første ukene. Ikke rens for ofte, for da kan du irritere området og huden blir veldig tørr.

> Hvis du er usikker på om du har fått betennelse, kan du sjekke hvilken farge pusset som kommer ut er. Har det en grønngul farge, er det betent. 

> Betennelse bekjemper du ved å være veldig nøye på rensingen, men du trenger ikke rense oftere enn du ville gjort normalt. Det dummeste du gjør hvis du får betennelse er å ta ut piercingen. Stangen hjelper faktisk med å unngå at det blir verre, hvis du tar den ut samler det seg masse bakterier i hullet og der er det vanskelig å rense.

> Grotiden er på ca 3 - 6 mnd, varierer mye på hvordan hullet ditt er og hvor nøye du har vært med rensingen.

> De første ukene skal du unngå å bruke for stramme klær, bukser med høyt liv og lignende. Ikke bøy deg for ofte for da kommer piercingen i klem. Prøv å la den være så mye i ro og fred som mulig. 

> Når hullet har grodd skal det ikke komme puss ut, du skal ikke ha vondt, det skal kjennes naturlig ut å røre på den og det skal ikke være rødt og ømfintlig i området rundt.

> Du skal helst vente 2-4 uker med å bade i klor og saltvann. Hvis du får betennelse må du også holde deg unna dette. Du kan selvfølgelig dusje normalt, men husk å unngå at du får produkter med parfyme i kontakt med det nye piercinghullet ditt.

>Ikke bytt piercing for tidlig. Hvis du bytter etter to uker vil det som har begynt å gro bli "revet" opp igjen og du må starte helt på nytt med helbredingen. Normalt anbefales det å bytte etter 3 mnd. Husk at når du skal ha en ny piercing må du sterilisere den ordentlig, samt rense hullet godt før du putter den i.

Kilder: Tcmn

Er kjempe fornøyd :)

- Christine

Nytt :)

Hei, som jeg skrev i går skulle jeg og mamma på shopping! Vi var der, men det hadde bare vært en time til det haddee stengt :(  Surt. Heldivis hadde jeg sett meg ut noen ting på forhånd, så det ble noen småting. Og i dag fikk jeg også en gladlig nyhet om at jeg hadde fått time klokka fem i dag til piercer. Så da blir det hull i navlen i dag, både gleder meg og gruer meg litt! Kom gjerne med tips hvis noen har tatt... for eksempel hvordan man rengjør det, og hvordan man kan forebygge betennelse hvis det oppstår. Kommer sikkert bilder i kveld :) Ellers er det en helt vanlig og kjedelig dag, jeg passer Mathias. Og vi gjør alt og ingenting. Han spiller og jeg sitter på Facebook. 

Her er det jeg rakk og kjøpe:

Bukse fra bikbok 499,-

Topp fra Ginatricot 199,-

Men begge tingene var det halv pris på :) kjøpte også en øyenbryns penn fra h&m i fargen light brown.

-Christine

 

 

 

 

 

Byen med Mamma :)

Hei, nå skal jeg og mamma på byen for å se på klær og tilbehør til bildet på takkekortet fra konfirmasjonen. Skal ta bilde på studio G, har hørt de er veldig flinke. Tror kanskje jeg skal ha et dongri antrekk og en kjole <3
Ellers har jeg passet mathias i dag, og vi har baket pikekyss og spilt mario.( det var dønn) men han koste seg og det er jo det viktigste. I morgen skal jeg mest sansynlig ta piercing i navlen, gleder meg veldig samtidig som jeg gruer meg!

Kommer sikket et nytt innlegg i kveld hvis jeg kjøper meg noe <3
Og har noen tips til butikker som selger fine dongri vester ?
-Christine

Fisketur

Hallo! I dag har vi vært og fisket på sjøen sammen med bestefaren og lillebroren til Christine. Det var kjempekoselig, og vi fikk til og med tre fisker! Var jo faktisk ganske fint vær her i Steinkjer i dag, så det var deilig og forfriskende å ta seg en tur ut på sjøen for å avkjøle seg litt. Når vi kom tilbake måtte vi legge oss ned i hagen og sole oss litt, for å bli litt tan før vi skulle ha en liten fotoshoot. Så, for en liten stund siden var vi ut og tok bilder, og det gikk ikke akkurat så kjapt kan man trygt si... Så da ble det nytt design da!  Det var på tide, egentlig... Etter det har vi bare slappet av og kost oss i varmen, og redigert bilder da. 

-Christine & Camilla♥

Stranda :)

Hei! Som jeg Christine fortalte i går så skulle jeg passe lillebroren min Mathias i dag. Og det har jo gått helt greit, vi har lekt og kost oss! Senere på dagen så kom Camilla hit, og vi har kost oss masse vi også, samtidig som vi har vært litt barnevakt ;)

Nå sover Camilla over her og vi har sett skrekk film (Urban Legends 2) med lillesøsteren min (som forsvant etter en stund). Men vi to som så hele filmen, sier at den filmen anbefales IKKE! Herregud, driiiiiit skummel! Ihverfall for to "ikke så veldig tøffe" 14-åringer som skal være litt kule å se skumle 15-års filmer når de er hjemme alene.. Føler oss som to skikkelige bad-asser egentlig, fordi det er 15-års film, heehhehehe. Men vi har ikke bare sett film da, vi har også vært en tur på stranden og på en måte prøvd og badet (noe som ikke gikk helt etter planen). Det var utroooolig kaldt! Stranda ligger på Sør-Beitstad en plass, ikke så langt unna hytta til Christine. Fra stranda hadde vi god utsikt over hele Inderøy, det ser vi på ett av bildene nedenfor, tror jeg.

Så dette var dagen i dag så kommer det helt sikkert mer i morgen, skal ha en fotoshoot da. Det kommer sikkert en annet header og annet design snart, vi får se. 

-Christine & Camilla♥

Sminkevideo

Hei! Nå har vi endelig fått lagt ut sminkevideoen, håper dere liker den :)

-Christine og Camilla♥

Face mask

Hei alle sammen <3 

Håller nå på med en ansiktsmaske, som lukter helt nydelig og som heter Mud Pac. Skal hjelpe mot uren hud og sånt, håper den funker.

Sånn ser pakken ut <3Sånn ser den dut på huden ! Den er veldig kjølig mot huden og sivner etter vert <3

Camilla kommer forresten i morgen, og da blir det sleepover party tenker jeg, og jeggleder meg allerede<3 ellers har jeg hatt en tung dag med lille broren min Mathias som har hoppet og forhåpentligvis kost seg, skal passe han i morgen også...

Koz fra Christine 

 

 

Topp med topp

Hei i dag har jeg for det meste slapper av og kost meg.
Har kjøpt meg et toppblad for å ha noe å lese på, og da er det mitt i blinken? både med Tine og Thomas og alt det andre;;
Har gått uten sminke og i daffe klær i hele dag, skal kanskje møte Camilla i morgen, vi får se;)
Videoen ble ikke ferdig redigert enda så kommer i morgen mest sansynlig!

-Christine
Uten sminke!! Kom gjerne med tips til bra produkter mot urenheter osv.

Topp er et blad for de som liker å lese alt, når det gjelder kjendiser, spørsmål om kropp og sjel, film og kino nyheter og mote+ veldig mye mer?

Design av:

Ingvild Aasheim hits