Blogg


Produkter jeg anbefaler :)

Hei!
Nå har vi bestilt tur til åre i to dager på holiday club, gleder meg. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvilken produkter jeg anbefaler og noen av dem som jeg selv bruker, og må si på forhånd at jeg ikke bruker alle men har prøvd alle av dem. Må også si til hudproduktene at jeg har en mellomfet hud i panne, nese og hake. Så disse produktene bør påføres eksta nøye der<3
Håper dere får lyst til å prøve noen av den og minner om at dette er ikke de dyreste produktene/ merkene men hvis man ser på kvalitet i forhold til pris, så er alt veldig bra.

BB Cream er en fondation kombinert med fuktighets krem, den tetter ikke huden og dermed lar den puste. Men dekker samtidig som den er bra for huden. Dekker den urenheter og kviser.

Maybelline mascara er en mascara som gir volum og lange øyenvipper fra ende til ende. Bruker denne til vanlig i vannfast men skal bytte til den som ikke er det:)

Denne fjerner sminke, og renser huden slik at den blir godt, HUSK å skylle med varmt vann når man tar det av. Da blir resultatet hundre ganger bedre.

Denne bruker jeg etter rense geleen for å få fuktet opp huden. Den hjelper og stoppe kviser og slikt å komme tilbake og føles lett på huden. En bonus er at det er aloevera i denne!

Denne bruker jeg 1-2 anger i uken for å rense huden helt nedi huden. Dette er en piling/ skrubb. Og ser ut som gele med skrubb kuler i. Den smører jeg utover med en skrubb svamp. HUSK å ha fuktighets kremen på etterpå.

Parfyme Fra Roxy. Lukter helt vidunderlig, må prøves.

Håper dere likte innlegget og hvis dere fikk inspirasjon så prøv ut produktene.
-Christine <3

Ut på tur aldri sur :)

Hei!

I dag har vi gått til en plass som heter Margrethe Minde, som da er på Hitra og som var ei jente på 1600- tallet eller noe sånt ( men huset hun bodde i er revet og ny oppbygd selvfølgelig). Da gikk vi en sånn stivei, jeg var livredd for å møte på hoggorm, og flått siden det var mye gress, myr og siv rundt omkring, men vi var heldig var heldig og verken så eller ble bitt av verken koggorm eller flått. Og det blir ikke bedre når man har ei søster som terger og nyter at jeg er redd for begge av delene, men nok om de. Deretter dro vi til Fillan, der søsteren min gikk amokk og handlet masse klær... dere kan gå inn på søstra mi sin blogg :) www.inmk.blogg.no <3 Jeg selv kjøpte meg to neglelakk en i turkis og en i lys lilla. Vi var også på cafe der og kjøpte sluch eller hvordan det skrives...

 
 Depend neglelakk 1 for 25, 2 for 30 <3 Billig :)

Så håper dere likte innlegget og som sagt vil det neste uke komme en video...tror jeg :)

-Christine <3

 

Hoppsjødagen :)

Hei ♥

Så langt i dag har vi vært på Hoppsjødagan... som e på Hitra. Og det er en type  martna som har vært en tradisjon i over tjue år. Der spiste vi sukkerspinn, hørte fin men litt "gammeldags" musikk og gikk å så i bodene, var mye av sånn typisk sjø ting og sånt. Deretter kjørte vi over til Frøya og dro på coopen der for og handle middag. Det ble Hitra ball :} + masse annet  godt heldigvis... Vi hadde også en liten sightseeing tur rundt øya der vi hørte på fjorårets topp musikk :) Nå skal vi bare slappe av og spise, og kanskje senere gå ut en tur eller se en film. Har nettopp fårr tak i filmen Bloody Mary;; Begynte å se den i går men kom ikke langt før Ingrid og John Sigurd sa at vi heller burde se den i dag.
Jens :) Han er ikke så streng/ sur som det ser ut som han er :)

Nam-nam <3

Ha fortsatt en fin dag ♥

-Christine ♥♥

Bursdag til to

Hei, nå er jeg i bursdag til John Sigurd og Jens Oskar :) De er halv søskenbarn.
Koser oss med is, jordbær og kake.

Regine og John Sigurd :)

Mathias, Jens Oskar og Margrethe :)
Ha en fortsatt fin dag<3
-Christine

Dagens innkjøp

Hei i dag var som Camilla skrev jeg og hun på byen! Og som alltid når man er på byen blir det noen småting;)

Hettejakke fra Cubus salg 79,-

Topp fra Cubus salg 49,-

Kjole fra h&m salg 75,-
Amalie som modell <3
-Christine

Byen med Mamma :)

Hei, nå skal jeg og mamma på byen for å se på klær og tilbehør til bildet på takkekortet fra konfirmasjonen. Skal ta bilde på studio G, har hørt de er veldig flinke. Tror kanskje jeg skal ha et dongri antrekk og en kjole <3
Ellers har jeg passet mathias i dag, og vi har baket pikekyss og spilt mario.( det var dønn) men han koste seg og det er jo det viktigste. I morgen skal jeg mest sansynlig ta piercing i navlen, gleder meg veldig samtidig som jeg gruer meg!

Kommer sikket et nytt innlegg i kveld hvis jeg kjøper meg noe <3
Og har noen tips til butikker som selger fine dongri vester ?
-Christine