Produkter jeg anbefaler :)

Hei!
Nå har vi bestilt tur til åre i to dager på holiday club, gleder meg. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hvilken produkter jeg anbefaler og noen av dem som jeg selv bruker, og må si på forhånd at jeg ikke bruker alle men har prøvd alle av dem. Må også si til hudproduktene at jeg har en mellomfet hud i panne, nese og hake. Så disse produktene bør påføres eksta nøye der<3
Håper dere får lyst til å prøve noen av den og minner om at dette er ikke de dyreste produktene/ merkene men hvis man ser på kvalitet i forhold til pris, så er alt veldig bra.

BB Cream er en fondation kombinert med fuktighets krem, den tetter ikke huden og dermed lar den puste. Men dekker samtidig som den er bra for huden. Dekker den urenheter og kviser.

Maybelline mascara er en mascara som gir volum og lange øyenvipper fra ende til ende. Bruker denne til vanlig i vannfast men skal bytte til den som ikke er det:)

Denne fjerner sminke, og renser huden slik at den blir godt, HUSK å skylle med varmt vann når man tar det av. Da blir resultatet hundre ganger bedre.

Denne bruker jeg etter rense geleen for å få fuktet opp huden. Den hjelper og stoppe kviser og slikt å komme tilbake og føles lett på huden. En bonus er at det er aloevera i denne!

Denne bruker jeg 1-2 anger i uken for å rense huden helt nedi huden. Dette er en piling/ skrubb. Og ser ut som gele med skrubb kuler i. Den smører jeg utover med en skrubb svamp. HUSK å ha fuktighets kremen på etterpå.

Parfyme Fra Roxy. Lukter helt vidunderlig, må prøves.

Håper dere likte innlegget og hvis dere fikk inspirasjon så prøv ut produktene.
-Christine <3

2 kommentarer


ingrid
-22.07.2012 kl:19:54


*hosthost*

Bb creamen e væll min
cncm
-22.07.2012 kl:23:24


ingrid: Sa itj at dennj var min! Sa æ hadd prøvd dennj <3

Skriv en ny kommentar