Stranda :)

Hei! Som jeg Christine fortalte i går så skulle jeg passe lillebroren min Mathias i dag. Og det har jo gått helt greit, vi har lekt og kost oss! Senere på dagen så kom Camilla hit, og vi har kost oss masse vi også, samtidig som vi har vært litt barnevakt ;)

Nå sover Camilla over her og vi har sett skrekk film (Urban Legends 2) med lillesøsteren min (som forsvant etter en stund). Men vi to som så hele filmen, sier at den filmen anbefales IKKE! Herregud, driiiiiit skummel! Ihverfall for to "ikke så veldig tøffe" 14-åringer som skal være litt kule å se skumle 15-års filmer når de er hjemme alene.. Føler oss som to skikkelige bad-asser egentlig, fordi det er 15-års film, heehhehehe. Men vi har ikke bare sett film da, vi har også vært en tur på stranden og på en måte prøvd og badet (noe som ikke gikk helt etter planen). Det var utroooolig kaldt! Stranda ligger på Sør-Beitstad en plass, ikke så langt unna hytta til Christine. Fra stranda hadde vi god utsikt over hele Inderøy, det ser vi på ett av bildene nedenfor, tror jeg.

Så dette var dagen i dag så kommer det helt sikkert mer i morgen, skal ha en fotoshoot da. Det kommer sikkert en annet header og annet design snart, vi får se. 

-Christine & Camilla♥

Én kommentar


madeleinehongslo
-11.07.2012 kl:03:30


ser ut som dere har kost dere masse! :D fin blogg! :)

Skriv en ny kommentar